Sent Waninge Transport Vervoerder van het jaar

Tata Steel IJmuiden heeft op vrijdag 14 juni uit vele vervoerders Sent Waninge Transport uitgeroepen tot Vervoerder van het jaar.

Een verraste Sander Meester, Teamleider bij Sent Waninge Transport, mocht de prijs in ontvangst nemen. Volgens dhr. Palma van Tata Steel is de Safety Award zeer verdiend. Sent Waninge Transport onderscheidt zich op postieve wijze door deskundige chauffeurs.

Jantinus Waninge: “We zijn erg trots op deze prijs. Een terechte waardering voor onze performance. Sent Waninge Transport streeft naar een goede verhouding tussen kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid. De nieuwste ontwikkelingen in wegtransport worden op de voet gevolgd.“

De Sent Waninge Groep, bestaande uit DGO Express, Transpa Emmen en Sent Waninge Transport, zet serieuze stappen op het gebied van duurzaamheid.

Dit jaar wordt op de locatie van DGO Express een laadplein voor trucks gerealiseerd met snelladers op hoog vermogen (à 400 kW). De locatie langs de A28 in Hoogeveen leent zich er uitstekend voor om naast de bedrijven van de Sent Waninge Groep ook anderen de mogelijkheid te geven om trucks op te laden.

De transitie naar zero-emissie transport begint bij de Sent Waninge Groep met drie elektrische trucks en één elektrische bestelwagen voor DGO Express. Binnen afzienbare tijd wordt de verduurzaming van het wagenpark van de Groep verder uitgebreid.

We hopen hiermee ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst voor deze en toekomstige generaties.

‘Samen met anderen kunnen we de verduurzaming versnellen’

Deel deze pagina: