Transport

Sent Waninge Transport verzorgt het vervoer van complete ladingen, waaronder palletvervoer, volumevervoer, bulkgoed en stukgoed. Dit doen we met een team van deskundige chauffeurs die ervaren zijn en goed opgeleid. Zij zijn voor het merendeel in het bezit van een ADR-diploma voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Gunstige ligging en snelle leveringen

Wij kennen een uitgekiend kwaliteitsmanagement en zijn ISO-9001 gecertificeerd. Dit is terug te vinden in de nauwkeurigheid van het werk. Binnen alle leverings opdrachten en leveringen wordt gewerkt met strakke tijdsafspraken. Onze gunstige ligging in Hoogeveen, vlakbij de A28, zorgt voor een snelle en directe aansluiting.

Dankzij moderne communicatiemiddelen worden opdrachten snel en accuraat afgehandeld. De voortgang van het transport wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Eventuele problemen worden op tijd gesignaleerd. Mede daardoor wordt er in geval van problemen direct oplossingsgericht gehandeld.

Vervoerscondities Sent Waninge Transport

Wij richten ons op het transport van- en naar landen als Nederland, België en Duitsland. Het transport naar andere Europese landen is in overleg uiteraard ook mogelijk.

Kijk voor meer informatie over de vervoerscondities in het binnenland, die worden toegepast bij Sent Waninge Transport, op: www.sva.nl/avc

Voor de vervoerscondities in het buitenland verwijzen wij u graag naar: www.sva.nl/cmr-verdrag

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem contact op