Geavanceerd en servicegericht

Welkom bij BV Transportbedrijven Sent Waninge, het bedrijf dat 70 jaar geleden door mijn grootvader werd opgericht. Inmiddels is het uitgegroeid tot een geavanceerde en servicegerichte onderneming. Gespecialiseerd in transport, op- en overslag. Daarbij werken wij voornamelijk voor opdrachtgevers in de verpakkings-, voedselverwerkings- en levensmiddelenindustrie. Maar wij werken ook voor afnemers in de chemische- en metaalverwerkende industrie. In zowel binnen- als buitenland.

Lean and green

Eén van deze nieuwe ontwikkelingen is het reduceren van CO2 uitstoot. Dit realiseren wij door onder andere de volgende maatregelen te treffen:

  • vernieuwen van ons wagenpark, waardoor het mogelijk wordt om zuiniger te rijden.
  • laten aansluiten van vrachten, waardoor minder onnodige kilometers worden gereden.
  • toepassing van LZV’s, waardoor er gemiddeld 50% meer vervoert kan worden dan met een gewone vrachtwagen met dezelfde hoeveelheid brandstof en chauffeurs. Hierdoor levert de inzet van LZV's gemiddeld 27% CO2-reductie op.

Stringente hygiënecode
Voor het transport en de overslag van levensmiddelen passen wij de meest stringente hygiënecode toe. In onze moderne wasstraat worden  ook vrachtwagens van derden gewassen. Die bieden wij desgewenst ook een veilige plek op ons beveiligd parkeerterrein.

Familiebedrijf
Wij zijn een echt familiebedrijf. Niet alleen omdat ik behoor tot de derde generatie. Maar vooral vanwege de hechte band met onze medewerkers, de sfeer, de zorg, de zorgvuldigheid en de aandacht voor onze klanten. Daarnaast maken wij ook deel uit van een familie van bedrijven, de Sent Waninge Groep. Met daarin 5 vrachtwagendealers, 1 schadeherstelbedrijf, 2 andere transportbedrijven en een verhuisbedrijf.

Jantinus Waninge

Mocht u meer willen weten, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Namens al onze medewerkers,


Jantinus Waninge
Directeur
BV Transportbedrijven Sent Waninge Hoogeveen

B.V. Transportbedrijven
Sent Waninge

Voltastraat 40
Postbus 2050
7900 BB HOOGEVEEN
0031 (0)528 27 05 55
0031 (0)528 27 36 52
info@sentwaningetransport.nl
04027191
NL 005903452 B03